Za potrebe realizacije škole plivanja za djecu sa invaliditetom/poteškoćama u razvoju, Plivački klub „SPID” raspisuje javni poziv za angažman trenera/ice (1 izvršilac) na period od četiri mjeseca (ukupno 48 radnih sati).

USLOVI: 1. Državljanin/ka BiH, 2. Završen Fakultet sporta i tjelesnog odgoja (najmanje 240 ECTS) ili profesionalno iskustvo u plivanju, 3. Poželjno Iskustvo u radu sa osobama sa invaliditetom/poteškoćama u razvoju.

OPIS POSLOVA: 1. Ulazna testiranja motoričkih sposobnosti ciljne skupine, 2. Izrada programa škole plivanja na osnovu potreba grupe, 3. Učešće u realizaciji programa, 4. Završna testiranja i izrada stručnog izvještaja o postignutim rezultatima provedenog programa.

DOSTAVLJANJE PONUDA: Popunjen obrazac ponude zajedno sa CV-om slati na email: klubspid@gmail.com. Rok za dostavljanje ponuda je: 31. 07. 2022. do 16:00 h. Ponuda treba da obuhvati jediničnu brutto cijenu za realizaciju cjelokupnog programa.

Preuzmi obrazac ponude

Naručitelj će najkasnije u roku od pet dana od zatvaranja Javnog poziva za dostavljanje ponuda izabrati najpovoljnijeg ponuđača te istog službeno obavijestiti e-mailom.

Projekat “Plivanjem do inkluzije“ finansira Općine Novo Sarajevo u sklopu javnog poziva za finansiranje/sufinansiranje projekata nevladinih/neprofitnih organizacija u 2022. godini.

Categories: NewsSponzorstvo